Разом - надійніше. Дві сотні бійців спецпідрозділу внутрішніх військ МВС України «Ягуар» прибули до Одеси з Вінниці для надання допомоги місцевим правоохоронцям у підтриманні громадського порядку в курортній зоні.

- Ми прибули в місто Одесу, у військову частину Південного територіального командування № 3012 для несення служби по охороні громадського порядку в курортній зоні, в Приморському і Київському районах міста Одеси.

Володимир Петрушин, психолог групи виховної роботи військової частини № 3028: прибережна зона, пляжі, ну і деякі маршрути по місту. Усяке буває, люди йдуть відпочивати навіть місцеві, там у вихідні дні погіршується криміногенна обстановка, криміналітет починає працювати за такими районами. Наше завдання - затримати. Ось бачимо - правопорушення відбувається, запобігти його, затримати, доставити до райвідділу, а далі вже співробітники міліції будуть все вирішувати згідно з законами України.

Крім патрулювання міста, в завдання бійців «Ягуара» входить несення служби в Одеській області - Затоці, Сергіївці, Грибівці та інших місцях відпочинку на Чорноморському узбережжі. Іногородні правоохоронці приїжджають до нашого міста вже 6-й рік поспіль. Через місяць їх змінить військова частина"Гепард" з іншого міста.

 


 


Переглядів: 5115
Поширень: 0