Це чудова нагода знову зібрати шанувальників мистецтва та запропонувати мандрівку сторінками музичної культури минулого та сучасного. Ідея культурно-мистецького проекту полягає у своєрідному ознайомленні широкої аудиторії зі світовими шедеврами музичного мистецтва від класики до сучасності та пропагуванні його серед молодого покоління.

Програма Мистецького фестивалю складається з 10 заходів, кожен з яких продемонструє колористичне сяйво музичних образів та репрезентує програми з яскравих творів, які охоплюють різноманітні стилі та направлення.

Слухачів чекає в ореолі співзвучності чимало сюрпризів, які влаштують викладачі різних відділів та учнівські колективи школи. Різнобарвна програма фестивалю подарує слухачам незабутні дивовижні враження.

В рамках фестивалю відбудеться також концерт-зустріч з випускниками минулих років та презентація нових виставок художніх робіт учнів, сонячна палітра яких відображає любов до національної культурної спадщини України.

Завершиться фестиваль 19 квітня 2013 року о 18.00 святковим гала-концертом «Мистецькі обрії дитячої творчості» , на якому буде представлена широка палітра дитячих творчих досягнень, розмаїття музичних інструментів та мистецьких жанрів.

Запрошуємо всіх бажаючих доторкнутися до перлин дитячої творчості і поринути у світ гармонії та краси.

Вхід вільний.