25 січня о 17:00 у приміщенні біблиотеки-філії № 11 за адресою вул. Свердлова, 189 розпочнеться поетичний вечір Ірини Берези з назвою «Жаль, тепер не читают стихов…».

Ірина Береза народилась у Севастополі, закінчила Сімферопольський Державний Університет, інтернатуру Вінницького Медичного Університету та з 1997 року працює лікарем клінічної лабораторної діагностики.

Публікувати вірші на інтернет-ресурсах почала з 2012 року, в 2013 стала членом «Севастопольської літературно-творчої майстерні». Як поетеса дебютувала на фестивалі «Російські зустрічі в Арт-бухті» у вересні 2013 року. В кінці 2013 року вийшла її перша збірка віршів «Жаль, тепер не читают стихов…».

У зв\'язку з подіями Майдану і подальшою тимчасовою окупацією Криму РФ, лікарка та поетка змушена була покинути Севастополь, оскільки була звільнена за політичні погляди і проукраїнську патріотичну позицію з Чорноморського госпіталю. Не бажаючи приймати російське громадянство і перебувати на території підконтрольній РФ, вона нині проживає з сім\'єю в місті Вінниця, з яким її завжди пов\'язувало безліч родинних і дружніх зв\'язків.

Всіх шанувальників поезії запрошують на авторську літературну зустріч для душі і на користь спільної справи. Ви почуєте вибрані вірші поетки, створені в останні роки, а також кожен матиме змогу посильно допомогти пораненим у АТО і отримати в подарунок підписану збірку віршів авторки.