Вінницький Регіональний Центр Сучасного Мистецтва та ГО «Центр «Культурна стратегія – ХХI» ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ: ІГОР БАДЯК, м. Львів, «Поза межами кольору», малярство.

Виставка триватиме з 16 лютого - 4 березня 2018р. у Вінницькому Регіональному центрі сучасного мистецтва Галереї «Арт-Шик»

Відкриття виставки16лютого (п’ятниця) о 17.00

Ігор Бадяк народився у Львові в 1965 році.

В 1980 році вступивдо Львівського училища декоративно-прикладного мистецтва імені Івана Труша,на відділ розпису.

В 1992 році закінчив навчання на кафедрі монументального живопису Львівської Академії мистецтв в майстрів пензля Є. Лисика, В. Патика, В. Овсійчука, Л. Медвідя, М. Андрущенка, П. Марковича.
Працює в галузі монументального та станкового малярства. За плечима велика кількість амбітних проектів виконаних в техніці вітражу, мозаїки та настінного розпису.

Виставка «Поза межами кольору» представляє окремий напрямок живопису автора, а саме – аналітичне дослідження митця в області взаємодії кольору, гри світла і тіні, поєднання не поєднаних фактур. Це студійні роботи коли автор один на один з полотном, а довкола тиша.

Черпає художник матеріал для своїх робіт в поїздках на різноманітні пленери, в бурхливих нічних суперечках на них про мистецтво, на етюдах в Карпатах або живописній Бретоні на березі Атлантики, чи в романтичній Швейцарії.

Автор є учасником багатьох загальноукраїнських та міжнародних виставок, художніх пленерів.
Роботи зберігаються у приватних колекціях та музеях України, Польщі, Словаччини, Угорщини, Румунії, Росії, Німеччини, Швейцарії, Італії, Хорватії, Чорногорії, Франції, Англії, Нідерландів, США, Канади, Японії.

Виставка відкрита для відвідування: будні: 10:00 - 20:00, субота: 11:00 - 19:00, неділя: 11:00 - 18:00. Вхід вільний