Виставку присвячено вчителям Вінницької дитячої художньої школи:

  • Директору: Рожневу Ю.Л.
  • Викладачам:Івлієву В.І.,Керимовій К.М.,Стребкову П.К.,
  • Малиніній Л.Г., Смаровоз Т.Г.

Відкриття виставки 12 червня (вівторок) о 17.00.

Жижко Наталія Олександрівна народилась 28 лютого 1969 року в м. Тиврів Вінницької області.

З раннього дитинства сприймала оточуючий світ, як щось божественне, що надихає людину на творчість.Великий вплив на подальше прагнення малювати мав дідусь Сарабун Феодосій Феофанович.

З 1980 - 84 рік вона займалась уВінницькій художній школі і через всі подальші роки пронесла згадку про прекрасних педагогів школи. Та в подальшому доля склалась інакше. Закінчивши Вінницький політехнічний інститут призвалась до лав ЗС України. Дитяча мрія стати художником відійшла на другий план.

У вересні 2017 року Наталя почала писати, а вже 19 лютого 2018 року відбулась перша персональна виставка в стінах рідної військової частини.1 березня 2018р.у Будинку офіцерів відкрилась персональна виставка художниці, де було представлено 23 роботи.

Живопис молодої художниці виглядає абсолютно незалежно від зовнішньої кон'юнктури вона пише природу і все те що оточує. Прекрасні пейзажі та неповторна краса квітів переносить нас з одного місця в інше, викликає в нас подив та щире захоплення.

Художниця працює в техніці олійного живопису, їй близький реалізм та імпресіонізм.

В перекладі з французької “імпресіонізм” – “враження”, говорить Наталія, мені дуже хотілось справити враження на глядачів, підняти їм настрій.

ЇЇ твори пронизані повітрям, романтичним настроєм та гармонією Це позитивний живопис, який може подарувати тепло та комфорт любому помешканню.

Виставка відкрита для відвідування: будні: 10:00 - 20:00, субота: 11:00 - 19:00, неділя: 11:00 - 18:00.

Вхід вільний.