У Вінниці іномарка злетіла з мосту: в ДТП постраждала жінка

На Київському мосту сталась аварія із постраждалою. Іномарка, рухаючись у напрямку вул. Чорновола, влетіла на пішу частину, збивши жінку. 

Машина опинилась в урвищі. Постраждала ж, від удару авта, відлетіла в хащі. 

На місце ДТП працювали поліцейських та медики швидкої. 57-річну постраждалу оглянули лікарі, надали першу меддопомогу. Жінку з переломом ключиці шпиталізували до лікарні ШМД. 

Водій "Мазди" був тверезий. Попри потрійний переворот та політ машини в прірву, він отримав незначні травми: спрацювала подушка безпеки. Зі слів свідків, в салоні авта пасажирів не було. 

"Мазду" з прірви дістали краном-маніпулятором.  В поліції відкрили кримінальне провадження. 

«Водій автомобіля «Мазда-5» не впорався з кернуванням, виїхав на бордюр, з проїзної частини з’їхав в рів. Під час ДТП він вчинив наїзд на пішохідку, мешканку Вінниці. Чоловіка було освідомлено, він тверезий. Автомобіль поміщено на арешт-майданчик. У водія незначні травми. Потерпілу забрала швидка. Попередньо в неї діагноз закрита черепно-мозкова травма та перелом в області передпліччя, а також забої. Розслідування проводиться в рамках відкритого кримінального провадження по ч. 1 Ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до травмування особи). Відповідальність – до 3 років позбавлення волі», - повідомила речниця нацполіції Вінниччини Анна Олійник.



Переглядів: 6599
Поширень: 2

Останні новини