Влада та громадянське суспільство: як побудувати рівноправне партнерство у Вінниці?

29 серпня о 17:15 в приміщенні Хабу «Місто змістів» (вул. Пушкіна, 11) відбудеться публічна консультація з заінтересованими сторонами щодо представлення напрацювань для Програми сприяння розвитку інституцій громадянського суспільства. Попередня програма завершилась ще в 2017 році і наразі відсутній чіткий механізм врегулювання співпраці між місцевою владою та активістами.

Тому громадська організація “Центр UA” спільно з громадськими активістами і представниками комунальних підприємств напрацювали ключові критерії та пропозиції до нової програми.

Питання публічної консультації:

Що має передбачати програма для ефективності співпраці влади та ІГС? Як забезпечити прозорий механізм фінансування програми? Хто буде відповідальний за реалізацію програми?

Учасники обговорення:

Роман Бочевар, директор департаменту правової політики та якості ВМР Аліна Дяченко, директорка КП “Інститут розвитку міст” Станіслав Данілов, заступник директорки КП “Інститут розвитку міст” Раїса Панасюк, голова правління ГО “Гармонія” Максим Студілко, директор з розвитку ГО “Джерело Надії”, заступник голови ГС “Місто змістів” Наталя Малецька, начальниця інформаційно-аналітичного відділу ВМР Леся Найчук, голова правління ФГ “Подільська громада” Олександр Шемет, голова організації “Вінницький КВК”

Модераторка – Олена Данілова, координаторка ГО “Центр UA” у Вінницькій області.

ГО “Центр UA” запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою. Проведення публічних консультацій з залученням представників різних заінтересованих сторін дозволить місцевій владі розробляти та ухвалювати більш якісні рішення, які будуть зрозумілими і тому підтриманими громадою.

За додатковою інформацією звертайтесь до Олени Данілової – 097 61 311 51.

Публічна консультація відбувається в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст діяльності в рамках проекту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.



Переглядів: 1594
Поширень: 0

Останні новини