Колектив швейної фабрики «Поділля» привітали з Днем працівників легкої промисловості

Цієї неділі в Україні відзначатимуть День працівників легкої промисловості. Сьогодні, 12 червня, міський голова Сергій Моргунов привітав працівників швейної фабрики «Поділля» з їх професійним святом та подякував за масове виробництво захисних костюмів для медиків.  Дві працівниці отримали грамоти та грошові премії, а всьому колективу подарували кулер та запас бутильованої води.

Працівники фабрики «Поділля» одні із перших прийшли на допомогу місту у боротьбі з коронавірусом. Від початку пандемії на підприємстві пошили понад 32 тисячі комплектів захисного медичного одягу. З них 19 220 – комбінезонів біозахисту та 13 000 – ізоляційних халатів. 

«Хочу подякувати вам за ту роботу, яку ви зробили для вінничан та лікарів, в першу чергу. Завдяки вам нам вдалося почати формувати резерв запасу засобів індивідуального захисту для медичних працівників. Ваша фабрика працює із 1967 року, і є однією із візитівок легкої промисловості міста. Ви на слуху не тільки в Україні, а й у Європі. Ми разом маємо працювати над тим, щоб легка промисловість Вінниці розвивалася і надалі. Фактично у нас залишилося два таких потужних підприємства -«Володарка» та «Поділля». На жаль, пандемія не припиняється. Ми маємо бути готовими і до другої хвилі епідемії. Не можна розслаблятися, маємо берегти себе і своїх рідних. Важливо, щоб усі були здорові», - сказав міський голова Сергій Моргунов

«Хочу подякувати вам від нашого колективу за підтримку, адже завдяки вам нашому підприємству не довелося зупинятися під час пандемії.  Ми отримали замовлення і відшили якісні захисні комплекти для наших медиків. Ми зараз працюємо на Францію, але й надалі чекаємо замовлення від міста», - зазначив директор швейної фабрики «Поділля» Анатолій Козярук

Працівниці фабрики зазначають, що завдяки замовленню від міста вони не залишилися без заробітної плати. А також намагалися швидко та якісно виконати замовлення. 

«Ми виконали усе замовлення - і нам добре, і медикам допомогли. Кожен долучався до цієї справи, як міг. Швеї шили, ми пакували, хотіли, щоб все було якісно та швидко», - поділилася своїми враженнями працівниця фабрики Тетяна Журавель.  




Переглядів: 6776
Поширень: 1

Останні новини