Більше сотні резервістів з Вінниччини відправили на навчання до Миколаєва

27 серпня на базі Вінницького обласного військового комісаріату відбулася відправка оперативного резерву першої черги. 106 чоловік із них 7 офіцерів вирішили вдосконалити свої теоретичні і практичні знання за відповідними військово-обліковими спеціальностями. Військові будуть проходити навчання у одній з бригад на базі військового полігону «Широкий Лан» Миколаївської області.

Перші два тижні воїни будуть займатися підвищенням рівня індивідуальної фахової підготовки. Лише після цього на протязі другої половини місяця вони будуть відпрацьовувати елементи бойового злагодження у складі підрозділу. В той же час відбудеться вихід на полігони. Тривалість навчань складає біля 30 діб.

За призваними на збори військовозобов’язаними на весь період зборів та резервістами на весь час виконання ними обов’язків служби у військовому резерві, включаючи час проїзду до місця їх проведення і назад, зберігаються місце роботи, а також займана посада та середня заробітна плата на підприємстві, в установі, організації незалежно від підпорядкування і форм власності.

Резервістам на весь час виконання ними обов’язків служби у військовому резерві здійснюються грошові виплати із розрахунку до двох мінімальних заробітних плат на місяць.



Переглядів: 3316
Поширень: 0

Останні новини