Цього року у Вінниці замінюють мережі на прибудинкових територіях 15 будинків

У Вінниці продовжується практика повної реконструкції прибудинкових територій. У дворах облаштовують зони відпочинку, дитячі майданчики, парковки для автомобілів. А перед цим – замінюють аварійні інженерні мережі. Роботи проводяться в тому числі і за рахунок співфінансування із мешканцями.

У зв’язку із пандемією коронавірусу видатки з міського бюджету на ремонт дворів, інженерних мереж та інших важливих об’єктів значно скоротилися. Однак роботи у різних частинах міста не припиняються. Цього року відремонтують 34 прибудинкові території, на 15 із них проведуть реконструкцію інженерних мереж. 

Такі роботи уже завершили у дворах по вул. Князів Коріатовичів,68, 70 тут реконструювали мережі каналізації та водопроводу. Також роботи уже виконані й по вул. Пирогова 73. На об’єкті провели реконструкцію мережі каналізації –  замінили 107 м, а також реконструювали 74 м водопроводу та 19,5 м мережі та теплопостачання. По вул. В. Порика,5 завершили реконструкцію мережі теплопостачання.

«Департаментом міського господарства у співпраці із департаментом житлового господарства та балансоутримувачами інженерних мереж визначено план реконструкції аварійних мереж на 15 прибудинкових територіях. За сприятливих погодних умов ми плануємо повністю завершити роботи до серпня місяця», - розповів директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик

Наразі реконструкція інженерних мереж проводиться на кількох прибудинкових територіях. Замінюють мережі каналізації, теплопостачання на прибудинковій території житлового будинку по просп. Юності, 31. 

Також розпочали ремонтні роботи й у дворах по вул. А. Первозванного,24, 26. Тут реконструюють мережу каналізації та водопроводу. 

На прибудинкових територіях житлових будинків по просп. Космонавтів,26,28, та вул. В.Порика,11,13,15 замінюють мережу каналізації та водопроводу. У дворі  по вул. В. Порика, 12, 14 реконструюють мережу каналізації та  теплопостачання. 

Найближчим часом планується розпочати реконструкцію інженерних мереж на прибудинковій території житлового будинку по вул. Івана Миколайчука, 19. На цьому об’єкті ремонтуватимуть мережі каналізації, водопроводу та теплопостачання.  




Переглядів: 3188
Поширень: 0

Останні новини