Які бездротові навушники можна купити у 2020 році

Попри високу оцінку AirPods Pro, це не єдина модель, яку наразі варто придбати. До того ж, власникам смартфонів на ОС Android точно доведеться шукати інший аксесуар. Крім пристроїв від Apple, ми розглянули ще дві моделі навушників, які заслуговують на увагу – Xiaomi Mi Air 2 та Sony WF-1000XM3та. І розпочнемо наш огляд з новинки від «яблука».

Apple AirPods Pro

Попередні AirPods від Apple стали найпопулярнішими бездротовими навушниками у світі, попри те, що мали деякі недоліки, а саме відмінного звучання, надійної посадки та захисту від поту. Та AirPods Pro вирішує всі ці проблеми, і є наразі найкращим варіантом для користувачів iPhone.

Конструкція додаткових силіконових вкладишів AirPods Pro, що входять у комплект, забезпечує стабільну та надійну посадку. Їхня шумоізоляційна форма є основною причиною кращого ніж у звичайних AirPods звучання. Проте адаптивний еквалайзер Apple, ймовірно, теж грає свою роль: він «підлаштовується» під форму вуха кожної людини.

Час автономної роботи складає всього п’ять годин у режимі відтворення та 24 години разом з чохлом для бездротової зарядки. Оптимально для меломанів, котрі хочуть не чути звуків ззовні та не бажають одягати повнорозмірний комплект навушників.

Xiaomi Mi Air 2

Xiaomi створили альтернативу дорогим бездротовим навушникам і зайняли позицію у ланці середнього цінового сегмента. На сайті stylus.ua ціна на пару трохи вища за дві тисячі гривень. Навушники працюють з технологією Bluetooth 5.0, тому звук передається до маленьких пристроїв без спотворення якості. Mi Air 2 дають об’ємний звук з виразними високими частотами й насиченими басами, довго працюють без підзарядки, щоб ви могли насолодитися улюбленими хітами.

Ще один важливий факт – комфортна посадка. Знаходження тривалий час у вусі не завдає дискомфорту, і немає навіть маленького ризику загубити навушники. Це все тому, що розробники подбали про правильну форму, яка підійде для вуха будь-якої людини. А мінімалістичний дизайн знаходить відгук у прихильників компактних аксесуарів, що не псують загальний образ.

Xiaomi установили просте керування – легким постукування по навушнику. Так можна:

    Зупинити музичну композицію Відхилити дзвінок Викликати асистента

Акумулятора вистачає на чотири години безперервної роботи. Потрібно більше часу? Навушники підтримують швидку зарядку у футлярі. За годину рівень заряду сягне 100%.

Sony WF-1000XM3

Існує модель, яка забезпечує технологію активного шумозаглушення – Sony WF-1000XM3. Ці навушники дозволяють поєднувати чудову якість звуку, приголомшливе шумозаглушення та довгий час автономної роботи в «одному флаконі».

Sony вклали всі технічні ноу-хау в ці навушники, а саме:

Технологію обробки звуку DSEE HX, що має неймовірну здатність відтворювати звучання з будь-якого аудіоджерела Hi-Fi Активну схему шумозаглушення: повна тиша у літаку, громадському транспорті, галасливому офісі Час автономної роботи – шість годин на одну зарядку, без шумоізоляції до восьми годин У чохлі вистачить зарядки на три рази, що дає до 32 годин ігрового часу або 24 у тихому режимі

У цих навушниках неможливо керувати рівнями гучності, не торкаючись телефону або без допомоги голосового помічника. Також навушники «бояться» вологи. Але попри невеликі недоліки, Sony заклали максимум опцій у цю модель бездротових навушників. Обирайте найкраще!


Переглядів: 3433
Поширень: 0

Останні новини