Надзвичайники назвали області, в яких очікується підйом рівнів води у річках. У переліку - Вінниччина

За даними УкрГідрометцентра, 26-28 червня на рiчках басейну Прип`ятi очiкуються пiдйоми рiвнiв води на 0,1-0,7 м над рiвнями на 08 год 24 червня. Мiсцями подальше затоплення заплав, досягнення вiдмiтки початкового затоплення пасовищ, сiнокосiв бiля смт Любешiв.

26 червня, внаслідок проходження паводкової хвилі, на р.Тиса очікуються підвищення рівнів води бiля м.Чоп на 1,2-1,7 м над  рiвнями на 8 годину 25 червня, з виходом води на  заплаву.

26 червня у верхів’ї  Днiстровського водосховища бiля с.Рухотин (Хотинський р-н, Чернiвецької обл.) очiкується добiгання паводкової хвилi iз затопленням заплави, с/г угiдь, часткове затоплення прирiчкової iнфраструктури.

26-27 червня, в результаті проходження високого дощового паводку на Дністрі і утриманні  скидів із Дністровської ГЕС 2000 – 2050 м3/с,  рівень  води Дністра у створі поста Могилів-Подільський  утримуватиметься на небезпечних відмітках початкового затоплення ділянок прилеглих до русла  річки та може досягнути небезпечних позначок затоплення об’єктів у районах  міст Могилів-Подільський, Ямпіль (Вінницька обл.) та окремих населених пунктів у Вінницькій області.

 27-29 червня, в наслідок проходження дощового паводку на р.Дністер біля с.Маяки очікується підйом рівнів води на 0,2-0,5 м, в наслідок цього можливий вихід води заплаву, затоплення траси Одеса-Рені, городів та господарських об’єктів   в с.Яськи, м.Біляївка (Одеська область) .



Переглядів: 2597
Поширень: 0

Останні новини