Інспектор в телефоні: вінничанам пропонують додаток для контролю муніципальних карток

У Вінниці запускають новий мобільний за стосунок для Муніципальної карти. Завдяки електронному квитку містяни зможуть контролювати свої витрати та баланс на рахунку проїзних.

Про це повідомили на сторінці Муніципальна картка вінничанина у Фейсбук.

«Завантажуйте мобільний додаток е-квиток Вінниці, підключайте Муніципальну чи банківську картку й контролюйте свої витрати», - йдеться в оголошенні підприємства.

Також, завдяки новому додатку містяни зможуть переглядати інформацію про поповнення карток, контролювати свої витрати, стежити за поїздками: (час, вид транспорту та пересадки) та переглядати залишок коштів на муніципальних картках.

«За посиланням у QR-коді ви знайдете інформацію про те, як додати МКВ та де знайти пін-код для реєстрації картки в додатку, а також активні лінки для завантаження», - пояснюють фахівці.

Через QR-код користувач потрапляє на сайт «Муніципальної картки вінничанина» в розділ «мобільні додатки», де потрібно вказати електронну адресу та пароль для входу в додаток. Протягом хвилини на вашу електронну пошту надійде лист. Підтвердити реєстрацію, натиснувши на посилання, що вказане у листі.



Переглядів: 3990
Поширень: 1

Останні новини