Сергій Моргунов відзначив переможців екоквесту та привітав молодих активістів з Днем молоді

26 червня у Центральному парку відзначили переможців молодіжного екоквесту. Також міський голова Сергій Моргунов привітав учнів навчальних закладів Вінницької міської об’єднаної територіальної громади, молодих науковців, активних учасників загальноміських молодіжних заходів з Днем молоді. Вони отримали Подяки Вінницької міської ради та її виконавчого комітету та грошові премії.

«Радий вас бачити, особливо напередодні Дня молоді. Я переконаний в тому, що на сьогодні Вінниця - місто молодих, і місто ідей. Однозначно майбутнє нашого міста, маючи гарні історичні традиції, в першу чергу все-таки залежить від вас.  Я дуже хочу, щоб молодь Вінниці була активна, щоб ми разом з вами розвивали наше місто, шанували та цінували його, а також вносили свої ідеї. Щоб ми разом працювали над тим, щоб тут дійсно було комфортно жити. Хочу ще раз вас привітати з Днем молоді та Днем Конституції», - привітав молодь очільник міста Сергій Моргунов.

Щороку відділ молодіжної політики міської ради та Центр підліткових клубів за місцем проживання організовують різні заходи до Дня молоді. Цього року, зважаючи на епідеміологічну ситуацію, вирішили провести екоквест. Але, звісно, із дотриманням протиепідеміологічних правил. В ньому взяли участь 30 молодих вінничан, які сформували свої команди по 3-4 чоловіки.  

«Ми щороку проводимо різні заходи до Дня молоді. Цього року у зв’язку із карантином ми проводили їх онлайн. Наша молодь уже втомилася  і попросили нас провести захід. Головною умовою участі в екоквесті було дотримання усіх протиепідеміологічних вимог. А перед початком усім учасникам провели температурний скринінг. Команди-переможці отримали цінні подарунки від наших спонсорів. За перше місце учасники команди отримали гру «Вінницький пан», за друге місце - Power Bank, а за третє – флешки.  Загалом усі учасники екоквесту отримали подарунки», - розповіла начальник відділу молодіжної політики Юлія Мончак.




Переглядів: 5635
Поширень: 0

Останні новини