Чому бізнес з написання курсових і дипломів процвітає, незважаючи на заборони

Не все так однозначно, як може здатися на перший погляд. Заборони, як правило, пов'язані з тим, що студенти видають роботи, написані професіоналами за свої власні і несправедливо отримують за них високі бали. Але давайте спробуємо розібратися, як позиціонують себе компанії. Більшість з них висловлюють дуже просту ідею: їх мета - допомогти студентам швидше справлятися зі своїми завданнями. Вони допомагають писати більш цікаві і глибокі роботи, дозволяючи студентам витрачати на навчання менше часу і сил. Сам процес виглядає так.

Студент розміщує замовлення з усіма деталями завдання. Потім письменник починає роботу над вмістом. І студент, і письменник при цьому вносять свій внесок в кінцевий результат. Студент отримує відмінно написану роботу відповідно до свого запитом. На цьому етапі студент може використовувати зразок роботи будь-яким з можливих способів. Одним з них є використання її в якості додаткового джерела інформації при виконанні завдання. Крім того, студент може використовувати її для написання інших робіт в процесі навчання. Як правило, професійно написана робота має всі атрибути бездоганного літературного твору. Тому її можна використовувати як шаблон для майбутніх завдань.

У цьому місці важко зрозуміти причину, по якій будь-хто може заборонити діяльність такого роду бізнесу. Всі претензії пов'язані з тим, що студенти видають роботи за свої. Іншими словами, вчителі оцінюють не їх роботу, а результат праці кваліфікованих авторів. У цьому випадку основна мета навчального процесу втрачає сенс. Тим не менш, це те, що виходить за рамки контролю компаній. Це - відповідальність студентів. Багато з них користуються послугами, щоб поліпшити свої навички письма і почати отримувати більш високі оцінки. Таким чином, справжня проблема тут - це процес прийняття рішень кожним клієнтом, який розглядає можливість використання контенту етично сумнівним способом. Знову ж таки, через багатьох недоліків системи освіти, у студентів часто немає іншого вибору. Часто відсутність мотивації і шаблонність багатьох завдань сприяє тому, що студенти змушені шукати альтернативу. І також часто, ця альтернатива не завжди відповідає етичним нормам. Тому, перш ніж помітити тріску в чужому оці, непогано було б звернути увагу на колоду в своєму - недоліки системи освіти.

Посилання:

[1] https://www.nytimes.com/2019/09/07/us/college-cheating-papers.html

[2] Paper Help https://www.livepaperhelp.com/

[3] https://b9w.doska-avto.ru/pochemu-biznes-po-napisaniju-kursovyh-i-diplomov-procvetaet-nesmotrja-na-zaprety/

[4] https://www.buyessayscheap.com/writingservice.html

[5] Custom Writing Service https://www.customwritingservice.com/


Переглядів: 4555
Поширень: 0

Останні новини