Сергій Моргунов запросив учасниць бізнес-форуму VinLadyFest долучитись до написання проєкту Стратегії розвитку «Вінниця 3.0»

Cьогодні, 30 липня, у Вінниці проходить жіночий бізнес-форум VinLadyFest-2020.  У ньому беруть участь 150 учасниць із різних міст України. Четвертий рік поспіль форум відвідують бізнес-леді з різних куточків України. Організовує його засновниця Української Платформи «Жінки в Бізнесі», Президент Business People Club, підприємниця Надія Лисецька. Привітав учасниць заходу міський голова Сергій Моргунов. 

Вже вчетверте форум збирає успішних жінок, які об’єднані бажанням зростати, удосконалювати себе, займаючись улюбленою справою. Форум є платформою для нетворкінгу, обміну досвідом, корисних майстер-класів, джерелом мотивації та нових ідей для жінок-підприємниць. 

У своєму вітальному слові очільник міста Сергій Моргунов зазначив, що таких заходів має проходити більше у місті. Це гарний комунікаційний майданчик для обміну досвідом та ідеями. А також відзначив, що розвиток бізнесу та інвестицій важливі для економіки міста. 

«Я, мабуть, належу до чоловіків, які переконані, що саме жінки є рушійною силою у суспільстві і, в тому числі, у бізнесі. Проведення таких заходів дає можливість комунікації та обміну ідеями. По великому рахунку бізнес – це ідея. А Вінниця – це місто ідей.  Ми багато докладаємо зусиль, аби в нас прозоро розвивався бізнес та була нульова толерантність до корупції. І вінничани можуть це підтвердити. Ми наразі формуємо Стратегію Вінниці до 2030 і зовсім по-іншому підходимо до пріоритетів та акцентів. Я запрошую вінничанок до написання цього документу, аби ви самі визначилися, яким хочете бачити місто через 10 років», – зазначив міський голова Сергій Моргунов

Протягом дня спікерки із Києва, Львова, Тернополя, Хмельницького та інших міст України обговорюватимуть роль жінок та чоловіків у бізнесі. Це партнерство чи боротьба.  

«Я безмежно пишаюся цим проектом. Сьогодні зібралися найкращі бізнес-леді. Ми сьогодні будемо говорити про наші команди, які творять наші проекти, чим жіночий бізнес відрізняється від чоловічого. Це соціально відповідальний бізнес. Ми розвиваємо наше місто та країну в цілому. Саме жіноче підприємництво є тим рушієм, який допомагає швидше розвиватися економікам країн. Давайте розвиватися спільно та розвивати нашу країну», - зазначила організаторка форуму Надія Лисецька




Переглядів: 2468
Поширень: 0

Останні новини