Що спільного в Джека Ніколсона, Моргана Фрімана, Буби та вінничан

На Вишенському озері показали кіно під зірками.В Парку Дружби народів стартув сімейний фестиваль «Кіно просто неба». На безкоштовний перегляд мультфільму «Буба» та комедії «Список останніх бажань» - запрошували усіх охочих.

Відпочити та перезавантажитись після робочого тижня в кіно під відкритим небом прийшли кілька сотень вінничан.

Люди приносили з собою ковдри та каримати, купували попкорн та напої.

Першу годину перегляду – присвятили найменшим відпочивальникам. Разом із батьками діти «мандрували» з кумедним чоловічком, схожим на незграбного домовичка.

«В мене 3-ро діток, тож кожен похід в кіно – це кругленька сума з сімейного бюджету. А ще ж плюс щось купити з собою. Дозволити собі таке задоволення ми часто не можемо. А тим більше під час пандемії. Тому прийшли трішки раніше, щоб зайняти «перший» ряд. Я «релаксую», діти щасливі. Що ще потрібно для багатодітної мами?», - розповідає вінничанка Наталія.

Після мультика – настав час сімейного кіно. Комедійна драма про двох друзів, хворих на рак, які зволіли замість крапельниць і пілюль — зустрічний вітер в обличчя і список справ, які б їм хотілося зробити до того, як хвороба заявить про свої права.

Затишна романтична атмосфера тривала до пізньої ночі.

Фестиваль кіно організували представники громадської організації «Вінниця — комфортне та безпечне місто».

«Це новий сезон кінофестивалю. Того року ми також показували кіно просто неба. Він став дуже популярним. Оскільки, через карантини не всі готові зараз ходити в кінозали, тож ми вирішили, чому б не зробити такі покази під зірками традиційними, — розповідає організаторка Катерина Поджаренко, — Наступної п’ятниці ми також запрошуємо на перегляд фільмів. Що покажуть – слідкуйте за анонсами на сторінці нашої спільноти».

Оскільки сюди з’їхались містяни з різних мікрорайонів Вінниці, зокрема Замостя, П’ятничан і Центру, тож організатори пообіцяли, що незабаром змінять локацію, щоб розширити коло глядача.  



Переглядів: 2932
Поширень: 0

Останні новини