Вінницькі вчителі потрапили в фінал «Global Teacher Prize Ukraine 2020»

Наші земляки  у ТОП – 50 супервчителів України за версією премії «Global Teacher Prize Ukraine 2020». Про це розповіли на сайті ГС Освіторія

Вони не схожі одне на одного, живуть у різних куточках України, але об’єднує їх одне — любов до дітей та намагання зробити свій внесок у майбутнє України. Серед 50-и претендентів на перемогу - Сергій Барабан і Валентина Воронецька.

Сергій Барабан – вчитель інформатики в школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням математики і фізики №34.

Додатково викладає комп’ютерне моделювання в МАН і технічному університеті.

Також Сергій знімає уроки для YouTube-каналу, а в соцмережах популяризує робототехніку.

«Для мене головний результат — не перемога в якомусь конкурсі, а перемога учня над собою. Особистісний ріст учня з часом — ось що для мене важливо», - розповів Сергій.

Разом з інформатиком, представляє Вінницю і Валентина Воронецька, вчитель історія, Громадянської освіти та економіки в Гуманітарній гімназії №1 ім. Пирогова.

«Серед моїх учнів є багато успішних, чиї долі маленьких людей я поблагословила як учитель. І сьогодні пишаюсь їхніми досягненнями», - зізнається пані Валентина.

Вчителька координує неформальну освіту EdCamp у Вінниці. Здобула перемогу у двох міжнародних конкурсах від Trans. History за найкращий план уроку. А учні Валентини неодноразово перемагали у ІІ та ІІІ етапах олімпіад з історії та економіки.

GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE - це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Її заснували в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.



Переглядів: 2891
Поширень: 1

Останні новини