Пляжна одежа для чоловіків

Чоловіча одежа для пляжу – доволі складна історія з точки зору стилю. Багато представників сильного полу у Вінниці віддають перевагу приходити до моря в одних плавках, забуваючи про те, що це спідня білизна. Не дуже вдало виглядають й потерті шорти зі старих обрізаних джинсів, й гавайські сорочки які народилися ще в 90-их роках. Що чому ж чоловікам загострити свою увагу, коли мова йде про пляжну одежу?

Класичне забарвлення для пляжного одягу – смужка. У новому сезоні цей принт представлений дизайнерами у самих сміливих варіаціях. Смужки різної ширини комбінуються з квітами, тваринами або етнічними мотивами. Фасони створили самі різноманітні. Навмисно розтягнуті майки – алкоголічки для хіпстерів, улюблені бавовняні футболки з круглим вирізом та невеличким рукавом для тих, хто не готовий для сміливих експериментів. В такому пляжному одязі ви можете не тільки ходити на море, але й відправлятися у подорож на яхті або на екскурсію по місту. Улюблені шорти та сандалі стануть вдалим доповненням до яскравої футболки.

Альтернатива смужці – пляжний одяг з написами та малюнками. Футболка з Микки Маусом чи Фіделем Кастро навряд чи стане у нагоді в офісі, а от на морі чи за містом буде незамінною. Бермуди з тропічними принтами, солом’яний капелюх, еспадрільі – не виключено, що роздягатися вам не захочеться зовсім. У такому пляжному одязі не соромно заглянути у місцевий бар або прогулятись по місту. Ви будете виглядати стильно та доречно у будь – яких обставинах.

В залежності від вашого смаку, можна підібрати футболку з V-образною горловиною чи класичним круглим вирізом. Що стосується довжини чоловічої футболки, то оптимальною вважається довжина, що доходить до середньої частини сідниць, оскільки більш коротка буде задиратись та створювати вам незручності, а занадто довга футболка буде схожа на жіночу сукню.

Чоловічі шорти для літа.

Коло чоловічих шортів обертається увесь його літній гардероб, й не тільки для відпустки, а й для життя у місті Вінниця. Беззаперечно: навіщо страждати у спеку в штанах чи джинсах, коли є актуальна альтернатива. Тим паче, що сьогодні чоловічі шорти – зовсім не синонім пляжного одягу, а повноправний елемент чоловічого образу денді. Обмежитись однією парою шортів на сезон просто неможливо. Чоловіку знадобляться декілька пар різних варіантів, наприклад, для відвідування закладів та для відпочинку на природі. У будь – якому разі варто приділити увагу питанню довжини шортів. Вони не повинні бути занадто короткі (це вже плавки) або суттєво нижчими коліна (довжині капрі завжди краще віддавати перевагу штанам-чінос). Питання ширини також важливе: визначним фактором, в цьому випадку, стане худорлявість ніг.

Важливий момент: не варто носити чоловічі шорти (навіть правильної довжини та ширини) з елементами ділового гардероба. Безумовно, деяким модникам з Італії вдається поєднувати моделі з суворими сорочками та навіть блейзерами, але шансів досягти успіху у цьому людині, що не є стилістом, замало. Краще віддайте перевагу класичному варіанту: чоловічі шорти плюс сорочка – поло. Також гарна пара до шортів – однотонна льняна сорочка. Цікаво буде виглядати, якщо закачати рукави, щоб придати образу дендізму.

Як бути з чоловічими шортами на яких є принти? Етнічні візерунки, пальми та малюнки краще залишити для відпустки або морських прогулянок. В них ви будете почувати себе розкуто та впевнено під вітрилами або на сафарі – прогулянці, але не на веранді модного бару. Стиль диктує певні правила й краще їх дотримуватись.

Літні штани.

Навіть в спекотну погоду штани користуються популярністю серед чоловіків Вінниччини. Для пляжу відмінно підійдуть штани, які виготовлені з бавовни та льону. Колір краще обрати не яскравий світлий, але якщо ви бажаєте модель яскравіше, обирайте її так, щоб вона підходила до верхнього елемента одягу, кольори образу мають комбінуватися. Що стосується крою штанів, то він має бути класичний прямий або звужений до низу.

Пляжний одяг має бути засобом самовираження не у меншому ступені, ніж костюм для офісу або образ, підібраний для побачення. Пам’ятайте про це, коли будете складати валізу в довгоочікувану відпустку.


Переглядів: 5018
Поширень: 0

Останні новини