В районі Вишенського озера побили та пограбували вінничанина

Третього вересня поліцейські Вишенського відділення  поліції затримали зловмисника, причетного до пограбування 58 – річного жителя обласного центру. Правопорушник, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, відібрав у потерпілого мобільний телефон, рибальські снасті  та особисті речі.

Близько 18.30 години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про пограбування від жителя  м. Вінниці. Потерпілий розповів,  що  перебуваючи біля Вишенського озера, його побив  та  пограбував невідомий чоловік.  

За словами начальника Вишенського  відділення поліції Сергія Лунги,  на місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході проведення розшукових заходів, оперативники  встановили, що до вчинення грабежу причетний раніше судимий 29 – річний вінничанин.

Поліцейські спільно з працівниками тактично - оперативної роти патрульної поліції за місцем проживання  затримали правопорушника та вилучили у нього речі потерпілого.

На момент вчинення злочину  зловмисник перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі чоловік затриманий  у процесуальному порядку та поміщений в ізолятор тимчасового тримання.    

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2563
Поширень: 0

Останні новини