В результаті нічної ДТП на Вишеньці постраждало троє людей

Дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів сталась 5 вересня близько першої години ночі на перехресті вулиці Келецька та проспекту Космонавтів. Водій однієї з іномарок та двоє пішоходів отримали тілесні ушкодження. Поліцією встановлюються обставини та причини автопригоди.

За попередньою інформацією слідства встановлено, що водій автомобіля Mazda, 38 – річний вінничанин, під час повороту, не впорався з керуванням та виїхав на острівець безпеки. Під час того, як перехожі допомагали водію Mazda виїхати, з іномаркою допустив зіткнення 41 – річний водій автомобіля BMW, який рухався вулицею Келецькою. Також BMW зіткнулось ще автомобілем Fiat, який рухався попереду у зустрічному напрямку.

У результаті автопригоди, водій BMW та двоє пішоходів, віком 19 та 43 років, які штовхали легковик Mazda, з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані до лікарні.

За фактом автопригоди слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.




Переглядів: 2924
Поширень: 1

Останні новини