Завдяки підтримці Уряду Гройсмана Вінниця отримала 50 млн.грн. для відділення екстреної медичної допомоги

Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук очільник Вінниці Сергій Моргунов.

"Будівництво приміщення для відділення екстреної медичної допомоги на вулиці Київській – найбільший стратегічний об’єкт реконструкції у Вінниці в галузі медицини. Окрім того – це й і найбільший муніципальний проект по лікувальних закладах вторинного рівня серед обласних центрів України.

Прибудову лікарні швидкої медичної допомоги почали зводити наприкінці минулого року, до початку 2019-го - має бути готова «коробка». Переконався, що роботи ідуть в графіку. Також уже розпочались міжнародні тендерні процедури на закупівлю ультрасучасної медичної техніки – ендоскопічного обладнання, УЗД-апаратів, цифрових рентген-апаратів, операційного світла, в тому числі, з телекомунікаційними технологіями для обміну медичною інформацією тощо. Це стало можливим завдяки отриманню субвенції 50 млн грн з державного бюджету за сприяння Уряду та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Щоб зрозуміти масштаби проекту, зазначу - це понад 3000 кв м нових високотехнологічних приміщень! Цей заклад буде базовою лікарнею інтенсивного лікування ІІ рівня для Північного госпітального округу, а це майже один мільйон осіб! Тому для нас надзвичайно важливо створити не лише умови та матеріально-технічну базу для такого відділення, а й підготувати якісні професійні кадри", - написав Сергій Моргунов.




Переглядів: 2515
Поширень: 0

Останні новини