В КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" назвали ТОП-5 будинків-боржників

Борг населення перед теплопостачальним підприємством сягає понад  101  млн. грн.

Заборгованість деяких споживачів перевищує 200 тисяч гривень. Загалом сформувалося ТОП-5 особових рахунків з найбільшими боргами за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання:

Борг у розмірі 289 тис. грн. накопичили мешканці однієї квартири будинку по вул. М. Шимка. На 20 тисяч менше боргу  - 267 тис. грн накопичилося на одному особовому рахунку  по вул. Пирогова. 265 тис. грн та 253 тис. грн за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання боргують мешканці квартир в двох сусідніх багатоповерхівках по вул. Шмідта. Закриває п’ятірку найбільших неплатників борг у розмірі 245 тис. грн., який накопичився на рахунку мешканців квартири по вул. Шимка.

На підприємстві постійно проводиться робота з боржниками, зокрема, чимало роботи проведено з вищезазначеними споживачами. Спочатку працівники служби збуту розносять попередження споживачам про необхідність погасити заборгованість. Підприємство завжди йде назустріч навіть злісним неплатникам, пропонуючи можливість реструктурувати борг і сплатити його частинами.  Якщо вичерпано всі важелі впливу, коли споживач має можливість погасити борг добровільно, за справу береться юридично-договірна служба, вирішуючи справи в судовому порядку.

Шановні споживачі, не нехтуйте платіжками! Тому що безвідповідальне ставлення призводить до зростання боргу і як наслідок - підприємство змушене стягувати борг через звернення до суду!

Будьте відповідальними, розраховуйтесь за послуги вчасно та в повному обсязі!



Переглядів: 2907
Поширень: 0

Останні новини