До уваги батьків!

Страхова компанія «Місто» вітає з початком нового 2018/2019 навчального року і бажає здоров’я, достатку та радості від життя!

Наша компанія вже четвертий рік реалізує програми страхування для дітей та школярів в м.Вінниця. Страхування школярів від нещасних випадків має на меті захистити дитину під час навчання у школі, відпочинку, тренувань та участі у спортивних змаганнях.

Пропонуємо  наступні програми для страхування школярів:

Програма страхування

ШКОЛЯРИК

ШКОЛЯРИК (комплексний)

Загальна страхова сума (грн.), в т.ч.

35 000

50 000

по травмам

10 000

10 000

по відшкодуванню  лікування та обстежень при нещасних випадках, медичний супровід

---

10 000

при летальних випадках

25 000

30 000

Координація лікування

----

Так

Термін дії

365 днів, цілодобово

Територія дії

Україна

Розмір виплати:

при травмі

Фіксований розмір в залежності від ступеня важкості травми згідно таблиці виплат, але не менше 300 грн. (таблиця виплат за посиланням http://ic-misto.com.ua/tabl_rozmir_strah.html)

по відшкодуванню лікування та обстежень при нещасних випадках, медичний супровід

-----------

В розмірі вартості обстежень та медикаментів, але не більше 10 000 гривень

Порядок виплати

Після встановлення діагнозу на початку лікування згідно таблиці виплат

На початку лікування, а також додатково  під час надання медичної допомоги в розмірі вартості обстежень та призначених медикаментів

Вартість, грн.

З умовами договору страхування та таблицею страхових виплат можна ознайомитись на сайті за посиланням  www.ic-misto.com.ua.

                               Наші гарантії:

    Покриття всіх видів  нещасних випадків:

травматичні ушкодження тканин і органів організму з порушенням їхньої цілісності та функцій, деформацією або порушенням опорно-рухового апарату, спричиненими зовнішнім впливом (травми); поранення; анафілактичний шок; асфіксія внаслідок випадкового потрапляння в дихальні шляхи чужорідного тіла або рідини; утоплення; ураження блискавкою, електричним струмом; тепловий удар; опіки (крім сонячних); обмороження; перегрівання; переохолодження; укуси тварин, комах, змій і т. ін.; випадкове отруєння газами, промисловими та побутовими хімічними речовинами, отруйними рослинами, ліками, недоброякісними продуктами харчування (за винятком інфекційних хвороб); задушення; травми, отримані у процесі руху транспортних засобів в результаті їх аварії, при користуванні машинами, інструментами, механізмами, знаряддями праці; захворювання на сказ, правець, ботулізм, малярію, кліщовий енцефаліт, поліомієліт, гематогенний остеомієліт; інші раптові, випадкові, короткочасні, непередбачені та незалежні від волі Застрахованої особи (Страхувальника, Вигодонабувача), наслідками яких є розлад здоров’я або смерть Застрахованої особи.

    Швидкі виплати

Компенсації проводяться в строк  до 6 днів.

    Служба підтримки Розширений захист

Договір діє на території України протягом одного року з дати укладення. Поширюється на період подорожей, дитячих таборів, а також на час спортивних змагань та тренувань.

    Сервісна картка

Кожен клієнт стає  учасником Дисконтного клубу та має можливість користуватись до 20% знижками на інші види страхування та послуги  наших партнерів (медичні та оздоровчі центри, магазини та розважальні заклади). Інформацію про партнерів Дисконтного клубу та знижки розміщено на сайті компанії.

Наша адреса: м.Вінниця, вул. Хлібна, 25,

тел. (0432) 508-108, 0-800-2-1111-8

Ліцензія на страхування АВ №584175 від 25.05.2011 року, видана Держфінпослуг України



Переглядів: 3700
Поширень: 1

Останні новини