Гірськолижні штани: обираймо правильно!

Зі зниженням температури повітря за вікном усі починають потроху замислюватися про наближення зими, зокрема, зимових свят та зимових видів розваг. Хтось вже давно став професійним сноубордистом або лижником, а хтось лише планує приєднатися до цього виду зимової романтики. Хоча, романтика у кожного своя, і для когось активним видом зимового відпочинку є келих ароматного, пряного глінтвейну з друзями / подружками десь на мальовничих гірських схилах. Чом би й ні? 

Щоб романтику не зіпсував холод – подумайте про свій комфорт і відвідайте інтернет-магазин Декатлон. Обравши якісні лижні штани, або іншу гірськолижну екіпіровку ви будете почувати себе комфортно як на відчайдушних віражах та на гірських схилах, так і для натхненних селфі з подружками!

На нашу думку, почати слід з вибору гірськолижних штанів. Вони забезпечують захист від негоди (снігу, дощу і вітру), запобігаючи проникнення вологи і холодного повітря.

Роль гірськолижних штанів

Вони зберігають тепло під час будь-яких фізичних навантажень. 

Під час зимових прогулянок можна не думати весь час про холод і не хотіти повернутись якомога швидше у тепле приміщення і погрітися.

Відводять вологу та захищають від вітру.

Підвищують рівень комфорту.

Виготовлені зі спеціальних матеріалів і мають технічні рішення (блискавки, вентиляційні й сітчасті вставки), що понижують конденсацію під одягом. 

Мають і різноманітні додаткові технології: рефлектори / трекери, які визначають місцезнаходження людини, яка опинилася під снігом тощо.

 

Розмір й ключові характеристики

Професіонали радять обирати на розмір більше (щоб під низ можна було вдягнути термобілизну, наприклад).

Також професіонали рекомендують після прання гірськолижних штанів поновлювати водовідштовхувальні властивості водонепроникним спреєм тощо.

Обов'язково зверніть увагу, чи є у гірськолижних штанів такі характеристики:

    Водовідштовхувальні властивості.

    Водонепроникні властивості.

    Герметичність швів.

    Дихальні властивості.

    Ергономічний крій. 

    Збереження тепла.

    Міцність. 

    Можливість регулювання.

    Наявність та особливості розташування кишень.

    Простота у використанні.

    Свобода рухів.

Ціна та категорії гірськолижних штанів

Гірськолижні штани в інтернет-магазині Декатлон для жінок https://www.decathlon.ua/uk/27590-zhinochi-lizhni-shtani#  або для чоловіків https://www.decathlon.ua/uk/27568-lizhni-shtani-dlya-cholovikiv – це найкраще співвідношення ціни і якості, великий вибір на будь-який смак та бюджет.  


Переглядів: 2316
Поширень: 0

Останні новини