Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної запрошує юних вінничан на різноманітні гуртки

КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» - один з найбільших позашкільних закладів України. У 215 групах, в цьому навчальному році, буде навчатися близько 5000 дітей. Палац є багатопрофільним позашкільним закладом і кожна дитина зможе знайти тут справу до душі.

За напрямками діяльності гуртки палацу об’єднанні у 4 відділи: спортивної та фізкультурно-масової роботи, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання та науки і технічної творчості.

У відділі спортивної та фізкультурно-масової роботи працюють секції з плавання (оздоровче плавання та спортивне), кульової стрільби, футболу та  рукопашного бою.

Педагогічний колектив відділу - досвідчені майстри спорту, фахівці своєї справи.  

Гуртки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва - це чудовий спосіб виховання в дітях почуття краси. На заняттях гуртківці вивчають та відроджують національні традиції українського народу, знайомляться з сучасними дизайнерськими технологіями, презентують свої власні витвори мистецтва широкому колу глядачів, що є додатковим стимулом займатися в гуртках. Наші вихованці доводять, що декоративне мистецтво – це не тільки красиво, але й сучасно, модно та стильно!

 Діти мають можливість відвідати такі гуртки: «М’яка іграшка», «Лялькова майстерня», «Юний художник», «Кераміка та гончарство», «Тістопластика»,  «Дизайн-мода», «Текстильний сувенір», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», гурток скрапбукінгу «Чарівна майстерня» та гурток сучасного декору «Лавка чудес», гурток образотворчого мистецтва «Колорит» та гурток в’язання «Амігурумі», Зразковий художній колектив креатив-студія «Орхідея», Зразковий художній колектив гурток «М’яка іграшка», театр моди «Оксамит». Також діє клуб «Повір у себе» для дітей з інвалідністю.

У відділі художньо-естетичного виховання юні вінничани навчаються співати, танцювати, шанувати театр та  грати на різноманітних  музичних інструментах.

Діти відвідують такі  творчі об’єднання: Народний художній колектив ансамбль танцю «Радість», Народний художній колектив ансамбль спортивного бального танцю «Грація», Зразковий художній колектив театральна студія «Мельпомена», ансамбль спортивного бального танцю «Олімпія», ансамбль естрадного спортивного танцю «ЕОС», ансамбль естрадного танцю «Екстрім», ансамбль класичного танцю «Фуете», художня гімнастика, вокальний ансамбль «Джерельце», студії естрадного вокалу «Браво» та «Овація»,  творче об’єднання «Ансамбль барабанщиць», ансамбль народної музики та співу «Вересай», студія сучасного та вуличного танцю «LaMar».

Відділ науки і технічної творчості – це той острівець нашого Палацу, де дитина може проявити себе як особистість, стати творцем, розкрити свої творчі та інтелектуальні здібності, плідно провести свій вільний час, поспілкуватись з однодумцями.

До уваги дітей такі гуртки: астрономічний, журналістики, екскурсоводів-краєзнавців, аніматорів, «Психологія особистості», інформатики та програмування, Web-дизайну, авіамодельний, радіооператорів, техніків-винахідників, початкового технічного моделювання, «Орігамі», фото та відеооператорів, "Повітряні змії", дитячої мультиплікації, «Англійська мова», «Дошколярик», інформатики для молодших школярів Kodu, робототехніка.

Педагогічний колектив Палацу – це досвідчені керівники, умільці, здібні організатори, які вміють зацікавити дітей до творчої праці.

Запрошуємо і вас приєднатися до нашої творчої родини!



Переглядів: 9083
Поширень: 4

Останні новини