Міська влада закупила 51 200 солодких подарунків для дітей Вінницької громади

Вже традиційно, до Нового року вінницька малеча отримує солодкі новорічні подарунки. Цьогоріч традиція не порушиться, адже під час новорічно-різдвяних свят, найбільше див чекають діти. Помічники Святого Миколая передадуть солодощі у дитячі садки, школи та інші навчально-виховні установи для хлопчиків та дівчаток. Про це повідомляється на сайті ВМР.

Кілька років поспіль напередодні новорічних свят маленьких вінничан у школах та садках вітають солодощами. Ці подарунки до Нового року отримують усі діти молодшого шкільного віку (1-4 класи), вихованці дитячих садочків, малюки, які знаходяться на обліку в лікувальних закладах, а також – діти-сироти,  позбавлені батьківського піклування, діти, які опинились у складних життєвих обставинах, вихованці соціальних закладів, реабілітаційних центрів тощо.

«Цього року солодкі подарунки отримає 51 200 дітей. Помічники Святого Миколая  у садочках і школах передадуть солодощі діткам. 9698 подарунків призначено дітям, які стоять на обліку в лікувальних закладах та не відвідують заклади дошкільної та загальної середньої освіти. Також солодощі отримають діти, які мешкають на приєднаних територіях», – зазначила директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко. 



Переглядів: 3947
Поширень: 0

Останні новини