Як вибрати жалюзі для дитячої

Переробляєте спальню вашого малюка або, можливо, обставляєте нову ігрову кімнату?  Вибір відповідних жалюзі в дитячу може бути складним завданням, оскільки ви маєте справу з декількома проблемами:

 - чи будуть вони блокувати вранішнє світло, чи дозволять отримати 8-10 годин безперервного сну?

 - чи забезпечать надійне середовище для дітей?

 - чи легко чи їх чистити, враховуючи, що діти, як правило, беруть предмети брудними, а іноді і липкими пальцями?

 - чи буде дітям легко з ними впоратись?

Світло і дитячі капризи

Коли справа доходить до дитячих спалень, віконні жалюзі повинні враховувати всі функціональні аспекти.  На розпорядок дня дитини можуть впливати різні чинники, такі як шум і світло. Важливими є параметри управління освітленням, які пропускають природне освітлення протягом дня і блокують штучне світло від вуличних ліхтарів, щоб допомогти малюкам міцно спати вночі. Це обов'язкові складові, якщо ви хочете, щоб у малечі був прекрасний початок дня.  Досить важко мати справу з примхливою дитиною вранці ... ми всі знаємо, що це таке!

Коли ви орієнтуєтеся в цих аспектах практичності, у вас, безсумнівно, паморочиться голова.  Але поки ви зосереджені на функціональності, не йдіть на компроміс щодо принтів або зовнішнього вигляду.  Яка користь від оформлення вікон, яке не зберігає дитячої грайливості?  Віконне оформлення в дитячих приміщеннях в ідеалі повинно відображати їх особу та одночасно викликати почуття веселощів і пригод.

Це може здатися складним завданням, але це не стосується бюджетних жалюзі.  Ми, https://nikoss.com.ua/ пропонуємо рішення для оформлення вікон, яке враховує всі функціональні аспекти та виглядатиме приголомшливо!  Щоб спростити пошук, ми підібрали кілька корисних порад.

Бюджетні жалюзі пропонують безліч варіантів для батьків і дітей. Незалежно від того, чи хочете ви вибрати класичний або сучасний стиль, приголомшливе поєднання набору кольорів або індивідуально підібрати відтінок до існуючого домашнього інтер'єру, ми подбаємо про вас або, скоріше, про ваші вікна!

1. Використовуйте бездротові технології ... і творче оформлення з графічними принтами

Безпека і веселощі йдуть рука об руку з графічними принтами.  У дитячій кімнаті йти на компроміс з безпекою не можна, так само як і нехтувати цікавим аспектом.

Що стосується безпеки, то звисаючі шнури становлять потенційну небезпеку для дітей.  Таким чином, жалюзі з моторизованою системою підйому створюють безпечне середовище за рахунок усунення шнурів.  Крім того, матеріал, який в них використовується, блокує шкідливі ультрафіолетові промені, тим самим захищаючи від сонця.

2. Внутрішні ролети для адаптації

Ролети Nikoss - прекрасна альтернатива в кімнатах дітей постарше, так як вони можуть легко адаптуватися до мінливих вимог протягом дня.  Їх можна легко відрегулювати в залежності від потреб до висвітлення і часу доби.  Ролети можна закрити для фільтрації зовнішнього шуму (газонокосарки або автомобілів) і світла, що значно покращує якість сну як вночі, так і вдень.


Переглядів: 2115
Поширень: 1

Останні новини