Стало відомо адреси, де у Вінниці цьогоріч планують реконструкцію тепломереж

У Вінниці на кількох ділянках розпочали реконструкцію теплових мереж. Це відрізки, де труби потребують повної заміни і є можливість виконувати роботи саме зараз. Після завершення опалювального сезону працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» перевірять котельні, центральні теплові пункти (ЦТП), індивідуальні теплові пункти (ІТП) та тепломережі. Всього планується віремонтувати майже 6 кілометрів мереж. Про це повідомляється на сайті міської ради.

Зараз проходять ремонтні роботи на таких ділянках: 

довжиною 138 метрів по вул. Чорновола: на перехресті вул. Магістратська,82 та вул. І. Богуна, 1;
реконструюють ділянку довжиною  267 метрів по вул. Писарєва; 
проводиться заміна тепломережі загальною довжиною 499 метрів між вул. Хмельницьке шосе, просп. Космонавтів та вул. 600-річчя;
розпочаті  планові ремонтні роботи на мережі по вул. Гоголя, де буде замінено  300 метрів трубопроводу.

Під час проведення ремонтних робіт на тепломережах всі зношені трубопроводи  будуть замінені на нові з попередньо ізольованим пінополіуретаном з низькою теплопровідністю. Використання саме таких труб дозволить мінімізувати тепловтрати при транспортуванні теплової енергії.   

«Опалювальний сезон 2020-2021 рр. буде завершено з 7 квітня. Однак, працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» уже розпочали ремонтні роботи і готуються до наступного. В міжопалювальний період, а саме з квітня по вересень, наші працівники мають реконструювати  5,734 м теплових мереж», - розповіла фахівець по роботі з пресою Алла Пахомова. 
 



Переглядів: 2212
Поширень: 0

Останні новини