Vinnitsa Fashion Days: 9 показів в останні вихідні вересня від переважно молодих дизайнерів

Осінні покази Vinnitsa Fashion Days обіцяють нам свіжий погляд на моду від молодих дизайнерів, які бажають заявити про себе. 29 і 30 вересня на Льодовій арені ТРЦ «Мегамолл» відбудеться свято моди. Жіночі і чоловічі осінньо-зимові колекції продемонструють дев’ять дизайнерів, вінничани, жмеринчани і навіть хлопець із Казахстану.

Вхід на локацію де проходитимуть покази буде коштувати 200 грн. і квитки вже скоро продаватимуться. Сам подіум буде 40-ка метровим, навколо нього 360 місць. А на великій території навколо розташуються дизайнерські шоу-руми: тут можна буде побачити не лише одяг, але й ювелірні вироби, а також кулінарні. Все можна буде не лише розглянути, але й придбати. І вхід на територію шоу-румів безкоштовний.



Серед дизайнерів, що покажуть свої осінньо-зимові колекції буде і переможниця цьогосезонного конкурсу молодих дизайнерів від Vinnitsa Fashion Days – «Fashion Debut». Молоду дизанерку звати Тетяна Губарець, вона вінничанка і молода матуся. Спочатку вона шила одяг для малюків, але потім вирішила що й матусі повинні бути елегантними і модними. Тетяна пропонує жіночні сукні: «Зручні, прості, але настроєві, адже ніщо не порівняти з позитивною емоцією, яку отримує жінка від красивої нової сукенки», – розповідає дизайнерка.

Тож приходьте підтримати молодих дизайнерів в останні вихідні вересня до ТРЦ «Мегамолл» і побачте на власні очі, що буде модним у нашому місті. А у Vinnitsa Fashion Days й надалі великі плани, наприклад, влаштувати вінницьким молодим дизайнерам показ на фестивалі моди у Лондоні вже у листопаді і взагалі рекламувати повсюди своє, вінницьке, модне та сучасне.



Переглядів: 4146
Поширень: 0

Останні новини