Понад 80 корзин ялівцю розставлять по Вінниці 

У Міській раді повідомили, що працівники КП «Вінницязеленбуд» розпочали прикрашати міський простір декоративними зеленими насадженнями. Сьогодні, 14 квітня, на площі Гагаріна уже розмістили 25 кущів ялівцю сорту «Блю Арроу».   

Ялівець виду «Блю Арроу» не вибагливий в доглядані і стійкий до різних погодніх умов. Також він досить добре адаптується у міському середовищі. Працівники КП «Вінницязелебуд» висаджують рослини понад 1,5 м висотою. 

«Щороку ми намагаємось наповнити наше місто гарними зеленими та квітковими композиціями і насадженнями. Наразі ми розпочали із площі Гагаріна, де встановили 25 корзин з ялівцем. У планах розмітити ще 60 таких корзин у різних частинах міста. Це досить невибаглива рослина і не потребує якогось особливого догляду. Наші працівники протягом усього теплого періоду будуть їх доглядати та підживлювати. В подальшому ми будемо продовжувати прикрашати вулиці нашого міста зеленню та квітами», - розповіла заступниця директора з агротехнічних питань  МКП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш. 



Переглядів: 2581
Поширень: 2

Останні новини