“Кінець першого розділу”, - у Вінниці відбудеться концерт гурту Vivienne Mort 

У травні у Вінниці пройде концерт гурту Vivienne Mort в рамках туру «Vivienne Mort. Fin de la première partie» (Кінець першого розділу). Після туру гурт планує взяти творчу паузу у творчості на невизначений термін.  

«Тут мало б бути класичне запрошення з закликом не пропустити ці концерти, натомість ми просто від себе скажемо, що останнім часом рідко виступали повним складом, дуже за цим скучили, хочемо зустрітися з вами і заспівати разом,» — звернулися до своїх прихильників музиканти. 

Vivienne Mort - це український інді-рок-гурт, який заснувала Даніела Заюшкіна у 2007 році. Музичне надбання Vivienne Mort на сьогодні – це 6 успішних альбомів, кожен з яких ставав справжнім тотемом для шанувальників. Колектив є затребуваним учасником найбільших музичних фестивалів країни: Razomfest, ZaxidFest, Respublica, «Файне Місто» та багатьох інших. Також Vivienne Mort брали участь у національному відборі на конкурс Євробачення-2017. 

Із творчістю гурту можна познайомитися за ЦИМ посиланням

Концерт гурту у Вінниці  відбудеться 9 травня, о 19:00, в Будинку офіцерів (площа Перемоги, 1). Вартість квитків складає від 220 до 540 гривень. Квитки можна придбати ТУТ



Переглядів: 3398
Поширень: 2

Останні новини