Безмоторні види спорту, тревел-блогери та тонкощі планування мандрівок: у Вінниці відбудеться «Вікенд мандрівників»

У Вінниці 5-6 червня “Вікенд мандрівників”. Захід присвятять безмоторним видам туризму. Під час нього досвідчені туристи та тревел-блогери поділяться своїми навичками проходження піших і веломаршрутів.

“Вікенд мандрівників” пройде на території SUN (вул. Маяковського, 243). У Вінниці такий захід відбудеться вже вдруге.

Захід буде організовано просто неба з дотриманням заходів протиепідеміологічної безпеки, а участь у ньому — безкоштовна.

– На тлі боротьби з пандемією COVID-19 і значного скорочення масових заходів ця подія стане ковтком свіжого повітря для всіх, хто скучив за подорожами або давно планував їх розпочати. Програма Вікенду розкриє тонкощі планування мандрівок, дасть змогу почерпнути тревел-досвід з різних куточків України, а ще забезпечить відпочинок на свіжому повітрі та можливість долучитися до першопрохідців нового туристичного проєкту Поділля, який планується включити до міжнародного маршруту Шляхів святого Якова, — зазначають в анонсі.

Також протягом 4‒6 червня на Території SUN буде можливість розмістити намет.

Подію організовує департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради та Барська міська рада у партнерстві з турклубом «Бідняжка» та мережею туристичних магазинів Gorgany.


Теги: Події

Переглядів: 3375
Поширень: 0

Останні новини