У Вінниці відзначатимуть День Батька однойменним заходом

16 вересня о 15:00 у Парку Дружби Народів (Вишенське озеро) розпочнеться захід, присвячений відзначенню Дня Батька в Україні. Ми шануємо та стараємось зберігати родинні традиції, уже двічі проводили фестивалі до Дня Матері, останній відбувся в травні цього року. Захід має на меті популяризацію святкування Дня Батька, впровадження даного свята у життя вінничан, плекання сімейних цінностей та забезпечення культурного відпочинку мешканців нашого міста.

Цьогорічний захід буде насиченим за наповненням. На Вас чекають тематичні лекторії, виступи, спортивні та інтелектуальні змагання, а також різноманітні майстер класи. Окрім того для гостей заходу, організатори підготували безліч конкурсів та подарунків.

Коротко про концепцію свята: Татусі – учасники будуть проходити локації – випробовування, на кожній з яких проявлять свої можливості, за які отримуватимуть фішки – зірочки. Переможець - той, хто отримає сумарно зі всіх локацій найбільшу кількість зірочок принесе родині головний приз.

В програмі заходу:

Неймовірні зачіски для донечок від своїх татусів, фейс арт для маленьких гостей, малювання на мольберті, тощо. Лекторій з карвінгу, про правила дорожнього руху та можливість перевірити рівень своєї досвідченості у запропонованій сфері. Локація, де буде запропонована можливість повправлятись у ловлі риби. Окрім того організатори підготували спортивні конкурси, естафети та змагання, де татусі матимуть можливість позмагатись як самим, так і з дітками. Куточок, де дітки матимуть змогу зробити подарунки для татусів своїми ручками та порозважатись із однолітками.

Також ви зможете зробити багато гарних фото під час проходження локацій.

Організаторами є громадські організації «Фундація суспільного розвитку» та «Вінницька європейська стратегія» за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації.

Щиро запрошуємо усіх бажаючих! Давайте святкувати справжнє українське свято разом!



Переглядів: 4074
Поширень: 0

Останні новини