У Вінниці з’явиться нова бібліотека

У Вінниці в районі «Академічному», облаштують міську бібліотеку. Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці заступниця міського голови Галина Якубович.


“3 червня 2021 року рішенням виконавчого комітету, в рамках інвестиційної угоди місто отримало нове облаштоване приміщення для закладу культури”,  – ідеться у дописі.


Зазначається, що бібліотеку буде розміщено в приміщенні на вулиці Тимофіївській. Це буде одна з філій закладу культури «Вінницька міська бібліотечна система».


– Філія стане своєрідним культурно-просвітницьким соціальним центром і надаватиме послуги усім віковим категоріям населення нового сучасного житлового мікрорайону, – пише заступниця міського голови.


У дописі також зазначається, що ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» налічує 24 філії. З цього року до складу філії увійшли шість бібліотек новоприєднаних територій – сіл: Гавришівка, Малі та Великі Крушлинці, Щітки, Стадниця та Вінницькі Хутори. Роком раніше до бібліотечної системи приєдналася бібліотека села Десна.



Переглядів: 2911
Поширень: 0

Останні новини