В Якушинецькій ОТГ триває капітальний ремонт приміщень Ксаверівського клубу

Здійснюється ремонт стін, підлоги та сцени основного приміщення  закладу – глядацької зали, а також усіх допоміжних  – вестибюлю, коридорів, костюмерних із заміною дверей на сучасні металопластикові. Облаштовується  сучасне освітлення. Роботи  проводяться за кошти сільського бюджету.

Після завершення ремонту  заклад культури громади  матиме не лише красивий естетичний  вигляд, а й  суттєво розширить  свої функціональні можливості. Це не тільки проведення урочистих, культурних, просвітницьких і  організаційних заходів, але й відкриття додаткових секцій, гуртків, створення умов для занять музичних та хореографічних колективів.

В ОТГ по-господарськи підходять до ефективного використання  комунального майна.  З ініціативи сільського голови,  депутатським корпусом було прийнято рішення про здачу в оренду компанії «Київстар» димохідної труби колишньої, вже тривалий час непрацюючої (внаслідок технічного стану та нерентабельності)  котельні Ксаверівського клубу. Це дозволило не тільки суттєво покращити якість покриття мобільним зв’язком  населеного пункту громади, але й забезпечити стабільне надходження до  сільського бюджету  орендної плати.

Можна з впевненістю сказати, що  при прийнятті управлінських й адміністративних рішень   усім населеним пунктам, що входять до складу ОТГ, приділяється належна увага. Відновлення об’єктів інфраструктури громади триватиме  й  надалі.


Переглядів: 2293
Поширень: 0

Останні новини