Вінницькі для вінничан: у PirogovSky відбудеться концерт гурту ТІК 

На концертному майданчику просто неба PirogovSky, що на території музею Миколи Пирогова пройде концерт гурту ТІК. “Під зоряним небом” - назва концерту, з яким гурт виступить у Вінниці після дворічної перерви.  

“Можете навіть не заглядати у прогнози погоди, бо даємо 1000% гарантії: 15 серпня стане найспекотнішим днем літа у Вінниці! О 20:00 у PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова - буде запалювати гурт «ТІК»! Цього концерту ми чекали 2 роки! А Віктор Бронюк та його найкращі музиканти настільки скучили за рідною вінницькою публікою, що дадуть такого драйву, щоб вистачило ще на роки вперед! 

Готуйтеся танцювати від найпершої до останньої пісні, співати разом всі улюблені хіти та свіженькі прем’єри, запалювати, веселитися і бути, знаєте, наскільки щасливими? Аж до нескінченності”, - пишуть організатори концерту.  

Концерт пройде 15 серпня о 20:00 в Національному музеї-садибі М. І. Пирогова. Квитки можна придбати на сайті за ЦИМ посиланням.  

«ТІК» (Тверезість і Культура) — український музичний гурт, створений у 2005 році Віктором Бронюком у місті Вінниця. Навесні 2005 року випускники Вінницького державного педагогічного університету заснували музичний гурт «ТІК», до якого увійшли: Віктор Бронюк — вокал і баян, Денис Репей — бас, Костянтин Терепа — гітара, Олександр Філінков — барабани. З гуртом почав працювати продюсер Олег Збаращук. Перший виступ музикантів у Вінниці на концерті гурту «Таліта Кум» перед тисячною аудиторією виявився вдалим і цей день вважається днем народження гурту «ТІК». 

 



Переглядів: 3288
Поширень: 1

Останні новини