У торгових центрах Вінниці перевіряють дотримання маскового режиму

До 27 вересня у Вінниці триватимуть перевірки на дотримання маскового режиму у торгових центрах та критих ринках. Їх здійснюють працівники Держпродспоживслужби та поліцейські. 

Про це Суспільному розповіла працівниця держпродспоживслужби Оксана Журавльова. 

У перший день рейду, 21 вересня, перевіряючі відвідали три торгових центри та один критий ринок. З відвідувачами, які були без захисних масок, проводили профілактичні бесіди. 

Адміністраторка одного з ТЦ, що у мікрорайні “Вишенька”, каже що температурний скринінг не проводять через те, що Вінниця у “зеленій” зоні. 

Вінничанка Олександра Круглова захисну маску, каже,носить, відколи в країні пандемія. Хоч і щепилася двома дозами Moderna — маскового режиму в громадських місцях дотримується. 

Заступник директора одного із критих ринків міста Анатолій Стаховський говорить: між продавцями і покупцями захисні барʼєри, відвідувачів без масок не обслуговують. 

"Так як зона помʼякшення була, то відчулося, що покупці відвідували ринок без масок, але тримаємо на контролі. Вакцинація іде обовʼязково, в першу чергу — адміністрація ринку має повідомити самим реалізатором, шо це необхідність"

— каже Анатолій Стаховський. 

З 28 вересня робочі групи у складі поліції та фахівців держпродспоживслужби проводитимуть рейди у районах.


Теги: карантин

Переглядів: 2848
Поширень: 0

Останні новини