Подільський зоопарк працюватиме за новим графіком

З приходом холодів Подільський зоопарк, що на вул. Сергія Зулінського, змінює свій графік і починає приймати відвідувачів о 9:00 і працює до 19:00. Каса працює з 9:00 до 18:00.

Зоопарк працює без вихідних й чекає гостей щодня, у будь-яку погоду.

“Хочете побачити, як тварини чепуряться після нічного відпочинку та снідають, приходьте до зоопарку якомога раніше вранці. 
Цікаво спостерігати за нашими мешканцями і ввечері. Хижі звірі і птахи у цю пору більш активні. Полярні вовки влаштовують пробіжку своїм новим просторим вольєром. Ведмеді плавають у басейні, вилазять на каміння і дерева. Дикобрази нарешті виходять зі своїх домівок і обстежують територію. Неспокійно у цей час і у вольєрах птахів з родини яструбових. Видаючи гучні різкі звуки та тріпаючи велетенськими крилами, орлани емоційно з'ясовують стосунки один з одним. У цей час павичі ловлять дзен під останніми сонячними промінчиками. Ніби на великій сцені вони дружно всідаються на перекладину і зустрічають захід сонця.”

- пише адміністрація закладу на своїй сторінці у фейсбук.

Вартість квитків для дорослих складає 70 гривень, для дітей від 3 до 6 років - 10 гривень, для учнів та студентів - 30 гривень, а діти до 3 років можуть зайти безкоштовно.

До речі, для зручності відвідувачів біля зоопарку будують парковку.


Теги: зоопарк

Переглядів: 2729
Поширень: 0

Останні новини