Від коронавірусу у Вінниці вакцинувались 95% сімейних лікарів

Станом на 30 вересня у Вінниці вакцинувались 95% сімейних лікарів. Загалом у Центрах первинної медико-санітарної допомоги працюють 242 сімейних лікарі, з них 230 – вакцинувались.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

«95% сімейних лікарів Вінниці щепились від коронавірусу. Це досить високий показник, і він не може не радувати. Лише 12 лікарів не щепились, бо мають на це вагомі причини: одні – нещодавно перехворіли на Covid-19, а кілька людей мають медичні протипокази до вакцинації.  Сподіваюсь, що приклад наших вінницьких сімейних лікарів, які зробили щеплення, стане вагомим аргументом для тих вінничан, які сумніваються, чи варто імунізуватись. Адже досить часто пацієнти запитують у свого лікаря, чи він щеплений. І почувши позитивну відповідь, вони приймають рішення щодо імунізації»

 - розповів директор департаменту охорони здоров'я міської ради Олександр Шиш.

За його словами, в муніципальних закладах охорони здоров'я  Вінниці станом на 30 вересня вакциновано 83% медичного персоналу.

Вакцинуватись від коронавірусу у Вінниці можна щодня, з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 14:00 щеплюють в приміщеннях Міського палацу мистецтв «Зоря» та Прозорого офісу «Старе місто». А в Центрі вакцинації, що в «Епіцентрі» на Батозькій, щеплюють вінничан щодня з 9:00 до 12:00.

Цими вихідними працюватимуть три Центри масової вакцинації від Covid-19: в приміщеннях «Епіцентру»  на вул. Батозькій, в Торговельно-економічному інституті на вул. Театральній  та у ТРЦ «Мегамолл» на вул. 600-річчя. Там імунізуватимуть з 10:00 до 14:00.



Переглядів: 2323
Поширень: 0

Останні новини