На Львівській виставці презентували Подільський шлях святого Якова

На щорічній міжнародній виставці «ТурЕКСПО», що проходить у Львові, представили туристичний маршрут Camino Podolico та туристичні принади Поділля.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

З 19 по 21 жовтня на стадіоні «Арена Львів» проходить Міжнародна виставка «ТурЕКСПО». Там зустрічаються представники національних та міжнародних туристичних організацій, керівники закладів розміщення, відпочинку та оздоровлення.

Департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради спільно з Барською міською радою знайомили учасників виставки з концепцією культурного маршруту Camino Podolico і його атрибутами. Охочі могли зазирнути в окуляри віртуальної реальності і відчути себе на місці мандрівника, який проходить Подільським Каміно, побачити мальовничі панорами і архітектурне надбання регіону.

Проєкт «Camino Podolico: Подільський шлях святого Якова» реалізує Барська міська рада у партнерстві з Вінницькою міською радою, а також територіальними громадами Вінницької та Хмельницької областей у межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму України.

20 жовтня у малій конференц-залі Арени Львів відбулася презентація «Запуск культурно-пізнавального маршруту Camino Podolico – Подільський шлях Святого Якова», яку представив Олександр Вешелені.

«Проєкт створює для різних цільових аудиторій нове сприйняття Поділля як туристично привабливої території. Він започатковує в Україні перший пішохідний маршрут за моделлю Шляху святого Якова (Camino de Santiago), поєднуючи Вінницю та Кам'янець-Подільський історичною дорогою через Бар. Camino Podolico пролягає 13 мальовничими та багатими на спадщину населеними пунктами Поділля, які вже в цьому сезоні в тестовому режимі приймали десятки пілігримів»

 - зазначив директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені.


Теги: туризм

Переглядів: 2830
Поширень: 0

Останні новини