Де вигідно купити Біткойн в Україні

Де швидко і вигідно придбати Біткойн та іншу криптовалюту в Україні? Як безпечно купити цифровий актив і вивести гроші? Основні способи купівлі криптовалюти та рекомендації новачкам.
 


Як і де купити Bitcoin в Україні?


Криптовалюта є одним з найнадійніших і перспективних цифрових активів. Все більше інвесторів останнім часом вибирають саме цей тип валюти для зберігання своїх коштів. Ринок з багатомільярдним оборотом приваблює нових користувачів, оскільки дозволяє не тільки зберігати активи, але і заробляти на їх купівлі і продажу. 
 


Як купити Біткоін через обмінний сервіс


Як у Росії, так і в Україні найпростіший і швидкий спосіб купити криптовалюту - скористатися послугами обмінника. Обмінні сервіси працюють не тільки з Біткойнами, а й іншими цифровими валютами, пропонуючи найпопулярніші коїни на різних умовах. Для оплати можуть використовуватися різні способи, включаючи банківські перекази, транзакції через платіжні системи, обмін за номером телефону тощо. 


На думку експертів криптовалютного ринку, вигідніше купувати цифрові активи відразу після падіння курсу. Зрозуміло, вгадати точно, коли ціна Біткоіна впаде і потім почне рости, досить складно. Необхідно розбиратися в особливостях ринку, знати фактори, які так чи інакше впливають на зміну цін. Щоб знайти сервіс, що пропонує найбільш вигідні умови співпраці, рекомендуємо скористатися агрегатором. 


Будь-які системи, що пропонують послуги з обміну, стягують додаткову плату за свої послуги. Як правило, це 1-2%, але деякі сайти запитують до 10%. Розмір комісійного збору визначається типом криптовалюти та переказуваною сумою. Якщо цифрова монета непопулярна, попит на неї буде невисокий, відповідно, комісія може бути вищою. 


Переваги обмінних сервісів:

- Безпека. Такі майданчики надійно захищені від зломів і хакерських атак, тому за збереження своїх даних і коштів можна не переживати. Великі обмінні сервіси, як правило, дорожать своєю репутацією, тому забезпечують максимальну безпеку інформації користувача. 


- Оперативність. Переказ коштів у середньому займає кілька хвилин. Бувають ситуації, коли на перерахування грошей йде до 2-3 годин. Зазвичай це обумовлено перезавантаженням монети, в деяких випадках причина може критися в DDoS-атаці на платформу. 


- Надійність. Великі компанії працюють не перший рік, тому можна не переживати за свої гроші. 


- Техпідтримка. У таких сервісах працюють фахівці, до яких можна звернутися за наявності будь-яких питань. 


- Зручність. На обмінних сайтах можна стежити за курсом криптовалюти, який зазвичай оновлюється миттєво. 


Всі ці параметри відповідають інструменту Changelly.com. Сайт для обміну криптовалюти працює не тільки з Bitcoin, але й іншими цифровими активами, всього 200 коїнів. Щоб придбати або продати крипту, достатньо вибрати цікавий напрямок, ввести суму і вказати номер рахунку, куди перевести або звідки будуть списуватися гроші. Також бажано вказати країну, в якій ви перебуваєте - так сервіс підбере найбільш вигідні умови для покупки BTC. 


Криптовалютні термінали

Для придбання BTC можна скористатися криптовалютними терміналами. Це альтернативний варіант придбання цифрових активів, але він підходить не всім. Такі термінали можна знайти тільки у великих містах, при цьому вони не завжди дозволяють купувати BTC через платіжні сервіси і за гроші з банківської картки. 


Купівля BTC на криптовалютній біржі

Ще один простий спосіб придбання цифрового активу, до якого часто вдаються криптотрейдери. Біржі характеризуються великим функціоналом, і дозволяють не тільки купувати і продавати валюту, але і заробляти на ній. Такі сервіси надійні і безпечні. Криптовалютна платформа є аналогом класичної фондової біржі, але тільки тут торгують не цінними паперами, а коїнами. 


Біржі, як і обмінні системи, також стягують додаткову комісію, але в даному випадку збір може бути значно вище. Перед обміном необхідно ознайомитися з умовами співпраці. BTC - одна з найпопулярніших і перспективних валют, але є й інші, не менш затребувані коїни. Рекомендуємо вивчити кілька оглядів криптовалют, якщо ви хочете заробляти на покупці і продажу цифрових активів.


Теги: валюта

Переглядів: 6261
Поширень: 3

Останні новини