45-й Експериментальний механічний завод відсвяткував 75-річчя

21 вересня, у Вінницькій обласній філармонії ім. М. Леонтовича відбулось урочисте відзначення 75-річчя 45-го Експериментального механічного заводу.

Директор 45-го заводу Микола Чумак  коротко проінформував про діяльність підприємства: «Наш завод зараз розвивається й прогресує: десять років тому середня заробітна плата становила 950 грн., нині ми очікуємо близько 9 тис. грн. З часу подій на Сході для Національної гвардії України відремонтовано й модернізовано близько 700 одиниць військової техніки. Завод освоїв ремонт, вдосконалив майстерні пересувної компресорної установки для Центрального бронетанкового Управління Збройних сил України. За останні три роки розроблено 6 видів паливозаправників на базі «КрАЗ», «МАЗ», нових виробів виготовлено 50 одиниць. Не вдалося б нам утримати нормальну ситуацію на заводі без допомоги Вінницької облдержадміністрації й Вінницької міської ради. Дякую вам за розуміння та підтримку».

Із вітаннями до керівництва заводу й працівників звернувся перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко: «Вінниччині надзвичайно пощастило, що таке підприємство базується 75 років у нас. Машинобудівна галузь – одна з найскладніших в економіці будь-якої країни, а військове машинобудування – на голову вище. Техніка, яку ви виготовляєте, необхідна не тільки Збройним силам і Національній гвардії України, а й аграрній Вінниччині. Дякую за вашу роботу. Зичу вам натхнення, здоров’я, успіхів і віри в майбутнє».

Заступник міського голови Владислав Скальський підкреслив, що 45-й завод – промисловий первісток Вінниччини, й уже 75 років він залишається в авангарді промислового потенціалу міста. Він побажав промислової звитяги, підвищення продуктивності праці, низки замовлень і поповнення молодими кадрами.

Від Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької міської ради були вручені Почесні грамоти працівникам заводу. Директор Харківського заводу спеціальних машин вручив 45-му Експериментальному механічному заводу в подарунок ноутбук.




Переглядів: 3886
Поширень: 1

Останні новини