Європейський рівень безкоштовних медичних послуг: у Вінниці відкрився перший приватний центр сімейної медицини

Якісними можуть бути не лише платні медичні послуги, а й безкоштовні! І вінничани зможуть в цьому переконатись особисто!


Лікувально-діагностичний центр «Меділюкс» відкрив у Вінниці перший приватний медичний заклад сімейної медицини, який працює за контрактом із державою.


Що це значить для вінничан?
Мешканці та гості міста можуть підписати декларацію з сімейним лікарем приватного медичного центру й у якісних європейських умовах отримувати ті ж самі безкоштовні послуги, що й у сімейного лікаря державної поліклініки.

 
Європейські рівень медичного обслуговування. Це як?
Це, як у фільмах,  гарні умови, затишний і просторий зал очікування зі стильними та зручними диванами, комфортні для дорослих та малюків медичні кабінети, ігровий куточок для дітей… А зустрічатиме й проводжатиме вас усміхнений та ввічливий медичний персонал. Тут на першому місці – клієнтоорієнтованість. 


Які ще переваги?
Тут не існує черг – прийом проводиться строго за попереднім записом. А отже, забудьте про стрес та нервові зриви. І більше не треба вести нерівну боротьбу за місце під дверима лікарського кабінету із бабусями та дідусями. Все чітко по графіку: хвилина в хвилину. 
Тільки спокій, зручні місця очікування, лаундж-атмосфера, приємна музика, привітний та кваліфікований медичний персонал.


А лікарі?
У центрі сімейної медицини «Меділюкс» працює наразі 6 професійних сімейних лікарів  та стільки ж працівників молодшого медичного персоналу. Всі вони мають колосальний досвід роботи та напрацьований авторитет. Лікарі вже сьогодні готові заключити з вами договір й взяти під опіку не лише вас, а й усю вашу сім’ю. 
Ознайомитись детальніше з сімейними лікарями можна на сайті клініки.


Чи можна здати безкоштовно аналізи?
Так. «Меділюкс» співпрацює з однією із кращих приватних лабораторій України, що проводить дослідження виключно на інноваційному медичному обладнанні – «Меділабс».


Усі базові аналізи: загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою, загальний аналіз сечі, глюкоза крові, холестерин, а ще швидкий тест на вагітність, швидкий тест на ВІЛ та вірусні гепатити, швидкий тест на тропонін, - будуть безкоштовними.


Також, якщо пацієнт має симптоми COVID-19, забір біоматеріалів на безкоштовний ПЛР-тест проведуть безпосередньо у клініці, в спеціально відведеному пункті забору.


Усі пацієнти нашого центру можуть бути спокійними за точність результатів своїх аналізів.


Як стати пацієнтом приватного центру сімейної медицини?
Зателефонуйте за номером: 067 337 76 97 або 0800 33 01 30 (безкоштовно з мобільного) й повідомте адміністратора, що Ви хочете стати пацієнтом нашої клініки. На першому прийомі у лікаря ви заповните необхідні папери й пройдете первинний огляд. Все. Головне мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та телефон.


Як тільки декларація буде підписана, ви зможете отримувати всі базові безкоштовні послуги сімейного лікаря: огляди, консультації й звісно - довідки у школу, садочок, басейни, спортивні секції; лікарняні для дорослих; безкоштовна вакцинація згідно календаря щеплень та ін.
Ставити до відома про своє рішення попереднього сімейного лікаря – не обов’язково. Але якщо у Вас є діти, то варто забрати карту дитячих щеплень.


А ознайомитись спочатку з умовами в клініці можна?
Без проблем! Заявіть про своє бажання адміністраторам на рецепції і дівчатка проведуть для Вас екскурсію медичним закладом. Покажуть все: від вбиральні до оглядового кабінету лікаря. 


Ви працюєте у вихідні дні та свята?
Звісно. Ми готові приймати пацієнтів кожного дня з 08:00 до 20:00, навіть у вихідні та у свята (інформацію про графік варто уточнювати в кол-центрі), але чітко за попереднім записом. 


Якщо Ваш сімейний лікар матиме повний запис, а Вам треба терміново звернутись до фахівця, не хвилюйтесь, Вас прийме інший сімейний лікар нашої клініки.


Будемо раді Вас бачити за адресою: м.Вінниця, вул.Матроса Кішки, 10 Г.
Якщо у Вас залишились запитання, можете задати їх нашим адміністраторам в кол-центрі за телефоном: 067 337 76 97, 0800 33 01 30.

Будемо раді попіклуватись про ваше здоров’я!
 


Переглядів: 12696
Поширень: 58

Останні новини