«Офіс туризму Вінниці» стане ядром функціонування майбутнього ТурХабу

Повноцінно Офіс туризму Вінниці запрацює з початком сезону, але вже зараз готовий спілкуватися засобами електронного зв’язку та у форматі ділових зустрічей. «Офіс туризму Вінниці»стане ядром функціонування майбутнього Туристичного хабу, інших інформаційних пунктів (онлайн і офлайн) та привабливих для туристів виставкових проєктів. В офісі підкажуть, які цікаві події відбуваються в місті та регіоні, що варто відвідати, де зупинитися. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

«Офіс працюватиме в екосистемі Туристичного хабу, який незабаром відкриємо у чудовій реконструйованій будівлі на Соборній, 89. Я вже розповідав, що за своїм функціоналом хаб не матиме аналогів в Україні. Офіс виконуватиме низку завдань серед яких – формування пакетних пропозицій з відвіданням не тільки Вінниці, а й області; розвиток туристичних локацій та маршрутів; розробка і масштабування бізнесу, націленого на внутрішній та в’їзний туризм; посилення маркетингу туристичних продуктів та подій», – каже Сергій Моргунов.

Згодом в Офісі можна буде придбати місцеві сувеніри та оформити картку туриста, завдяки якій відвідувачі отримають доступ до десятків цікавих місць Вінниці, користуючись різними перевагами й знижками, зокрема і щодо проїзду у муніципальному громадському транспорті.

Також команда Офісу займеться підготовкою нових виставкових проєктів спільно з місцевими колекціонерами – як показав досвід попередніх років, це позитивно впливає на розширення програми перебування гостей міста.

«Сьогодні у тренді економіка вражень, і сфера гостинності стає важливою статтею доходів для громад. Вінничани погодяться, що наше місто має великий туристичний потенціал, але конкуренція між містами зростає, і нам потрібно боротися за туриста. У нас є план – Стратегія 3.0. Але результат буде набагато кращим, якщо на платформі Туристичного хабу ми об’єднаємо зусилля з креативним бізнесом. Запрошую до партнерства», – зазначив Сергій Моргунов.


Теги: туризм

Переглядів: 2651
Поширень: 0

Останні новини