Люди з інвалідністю зможуть безкоштовно навчатися в ІТ школі

Розпочали реалізацію соціального проєкту «Вір у себе! Можливості безмежні!» департамент соціальної політики Вінницької міської ради у співпраці з ІТ школою «New IT School». Проєкт спрямований на підвищення якості навчання людей з інвалідністю.

Суть полягає в наданні можливості людям з інвалідністю, віком від 18 до 60 років, які зареєстровані та проживають на території Вінницької міської територіальної громади можливості безкоштовно навчатись на онлайн-курсах в ІТ школі «New IT School» http://www.itschool.vn.ua/ .

Головна мета участі в проєкті: змінити життя людей з інвалідністю на краще, надати їм можливість отримати сучасну професію та, за бажанням, стати фрілансером і працювати на себе.

Проєкт триватиме протягом 2022 року у кілька етапів.

Реєстрація на курс розпочалася сьогодні та триватиме до 31 березня 2022 року. Навчання здійснюватиметься за кількома напрямами:

 Advanced Graphic Design (Графічний дизайн) Web development (розробник Веб-сайтів) QA Manual (тестування програмного забезпечення та забезпечення якості).

Учасник/учасниця має обрати один із напрямків за власним бажанням. Навчальний процес триватиме до 16 тижнів. По закінченню навчання, студенти, які успішно пройшли навчальну програму, отримають відповідні Сертифікати. 

Обов’язкова умова для потенційних учасників проєкту: наявність комп’ютера або ноутбука, встановлене програмне забезпечення для відповідного курсу та доступ до якісного інтернету, що дасть можливість безперебійно виконувати необхідні завдання та проходити навчальний курс в онлайн режимі, базовий рівень володіння ПК, схильність до інформаційних технологій (для курсу "QA Manual" володіння англійською мовою на рівні preintermediate)

До участі в проєкті запрошують людей з інвалідністю віком від 18 до 60 років.

З програмою, обсягом кожного з напрямків курсів, їх описом, тривалістю онлайн-занять та іншою інформацією можна ознайомитись на на веб-сторінці «New IT School» за посиланням: http://www.itschool.vn.ua/. Деталі за телефонами +38 068 485 39 65, +38 041 38 18.

Реєстрація на курс за посиланням: https://forms.gle/p2RthAL8PCkLiocT9 та на сайті http://www.itschool.vn.ua .

Реєстрацію на курс необхідно обов’язково підтвердити за телефоном 50-86-89 

«Віримо, що реалізація даної ініціативи підвищить рівень працевлаштування людей з інвалідністю, адже вони можуть бути такими ж ефективними працівниками, як і всі інші, і це дасть людині не лише заробіток, а й інші блага: такі як спілкування, можливість самореалізації та кар’єри», - зазначають організатори.


Теги: навчання

Переглядів: 2460
Поширень: 0

Останні новини