З початку тижня у Вінниці провели очищення 6 громадських криниць

У Вінницькій громаді комунальні служби продовжують роботи по очищенню колодязів громадського користування. За два дні провели очищення криниць за шістьма адресами: вул. Космонавтів, 37-39; Київська, 112; Келецька, 122; Пирогова, 103а; Замостянська, 8, а також на вулиці Станіславського, 23, де окрім очищення також виконали ремонт колодязя.

«Наші служби постійно проводять моніторинг стану колодязів загального користування, також опрацьовуємо звернення від мешканців. Упродовж останніх двох днів виконали роботи по очищенню 6 криниць, в тому числі по Станіславського, 23, де колодязь потребував також і ремонту, - розповідає заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Ковальчук. - Для того, щоб провести очищення криниці, робітники спочатку викачують воду, щоб почистити стінки і дно колодязя. Після цього необхідно зачекати, щоб у ньому набралась чиста вода. І завершальний етап - дезінфекція спеціальним препаратом».

Юрій Ковальчук нагадує мешканцям, що після проведення робіт по очищенню криниць загального користування воду з них можна вживати не раніше ніж через добу. Для цього комунальні служби після завершення робіт вивішують відповідні оголошення.


Переглядів: 2738
Поширень: 0

Останні новини