Вінницький міський палац дітей та юнацтва проводить для дітей-переселенців спортивні ігри, майстер-класи та навчання з робототехніки

Вінниця стала прихистком більше як для 6000 дітей переселенців. Діти мають відчувати себе в безпеці, розвиватись та соціалізуватись. Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної, вже місяць проводить для переселенців культурно-масові заходи.

Педагоги палацу разом з дітьми співають, танцюють, грають в шахи. Також влаштовують для хлопчиків та дівчат спортивні розваги, розважальні театралізовані програми, майстер-класи, вікторини та зустрічі з психологом. Педагоги комп’ютерного центру Палацу навчають самостійно складати роботів, програмувати їх і після ще влаштовують змагання.

«Діти вже мають своїх улюблених педагогів та вид діяльності. Постійно просять, щоб ми приїжджали ще. Деяким подобається більше грати в активні ігри, дехто з дітей більше хоче посидіти та зробити щось руками. Тому ми постійно готуємо нові активності та майстер-класи», – зазначає директорка Вінницького міського палацу дітей та юнацтва Світлана Мусійчук.

Також до бісероплетіння, виготовлення різних поробок долучають і батьків дітей-переселенців.

«Ми проводимо 8 виїздів на тиждень у місця, де найбільше перебуває дітей-переселенців. Наші педагоги ініціативні й знають історії майже кожної дитини. Час від часу закуповують солодощі, щоб порадувати хлопчиків та дівчат», - говорить Світлана Мусійчук.



Переглядів: 3205
Поширень: 0

Останні новини