Вінницькі міські бібліотеки відновлюють повноцінну роботу

Сьогодні, 9 травня, Вінницька міська централізована бібліотечна система відновлює свою роботу у повному обсязі. У планах проведення гурткової та масової роботи, доступ до інформаційних ресурсів Інтернет та безкоштовний WI-FI.

«З сьогоднішнього дня бібліотеки Вінниці відновлюють свою роботу у повному обсязі. Тепер тут можна не лише взяти книгу додому та насолоджуватись читанням, а й долучитись до занять у гуртках. Адже чимало вінничан вже засумували за майстер-класами, поетичними вечорами, конкурсами, які проходять у бібліотеках. Під час відвідування гуртків можна вивчати іноземні мови, покращувати свої вміння у роботі з комп’ютером, обмінюватись думками, враженнями, спілкуватись та знаходити друзів», – каже заступниця міського голови Галина Якубович.

У бібліотеках діє 53 гуртки та клуби за інтересами для дітей та людей поважного віку. Це і екологічна свідомість, гра в шахи, основи колекціонування, шедеври національної і світової літератури, соціально-психологічна підтримка жінок різного віку та інші заходи. Також для внутрішньо-переміщених осіб та пільгових категорій громадян – доступна безкоштовна реєстрація у системі.

«Ми розуміємо, що маємо тримати свій фронт. Щоб діти та дорослі продовжували читати українську літературу, відвідували різні гуртки, спілкувались та говорили про Україну. У нас діє 22 бібліотеки-філії, а також Центральна бібліотека для дітей та юнацтва і Центральна міська бібліотека імені І.В. Бевза, тому кожному буде зручно відвідувати заходи за своїм місцем проживання», - повідомляє в.о. директора закладу культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система» Тетяна Верещак.



Переглядів: 1713
Поширень: 0

Останні новини