У вінницьких садочках триває проєкт “Тиждень знань безпеки життєдіяльності”

У дитячих садках Вінницької міської територіальної громади, що працюють у змішаній та дистанційній формі триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності. Такі заняття необхідні, аби вберегти дітей від неприємностей та захистити від небезпеки, переконані в департаменті освіти Вінницької міської ради.

У рамках освітнього проєкту організували найрізноманітніші заходи, що спрямовані на удосконалення організаційної та практичної роботи з питань безпеки вихованців, свідомого та дбайливого ставлення дітей дошкільного віку до свого здоров’я, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу.

Для діток провели тематичні заняття, серед яких були дидактичні, рухливі та конструктивно-будівельні ігри, а також конкурс малюнків та читання тематичних творів художньої літератури.

«Сьогодні, як ніколи, життєво необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я», - каже директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.



Переглядів: 1892
Поширень: 0

Останні новини